• 9.30 t/m 12.00
  • 12.30 t/m 15.00 (extra optie bij veel aanmeldingen)

In overleg met de gemeente kunnen de Kersttrainingen doorgaan. Ook na 20 december kan er nog worden aangemeld.

Net als vorig jaar organiseren wij in de kerstvakantie een Kersttraining op het kunstgrasveld bij VV Terneuzen. Maaarrr.. we gaan nog een stapje verder! Want de 28e komt de Terneuzense profvoetballer Tom Boere in de ochtend langs. Hij speelt momenteel in de Eredivisie voor Cambuur Leeuwarden en speelde vroeger in de jeugd van Ajax. Ook werd hij in 2017 topscorer van de Jupiler League met liefst 33 treffers!
Daarnaast is het ook mogelijk dat profvoetballer Rick van Drongelen uit Axel die dag(en) langskomt. Hij speelt momenteel in de Bundesliga voor Union Berlin en kwam ook 18 keer uit voor Jong Oranje (2 doelpunten). Van het tweetal zijn in ieder geval gesigneerde shirts te winnen!

Spelers hebben de optie voor 1 of 2 trainingsdagen (28 en/of 29 december), voor iedereen vanaf 6 t/m 14 jaar! De training vindt in principe in de ochtend plaats, maar let op: bij veel aanmeldingen is er ook een middagprogramma (voor de wat oudere spelers).

We gaan ruim een uur aan de slag met techniek-en coördinatietraining, en na de pauze (waar uiteraard de warme chocomel niet mag ontbreken) staan er voornamelijk spel-en partijvormen op het menu. Er is per groepje altijd een dagwinnaar, wie 2 dagen meedoet maakt zelfs kans op door profvoetballers gesigneerde prijzen!

Inschrijven kan t/m 20 december (VOL=VOL). De prijs voor 1 dagdeel is €29, voor 2 dagdelen is dit €45, altijd inclusief een cadeautje! Voor 2 dagdelen ontvang je dus €13 korting. Meer info? Neem contact met ons op of check de veelgestelde vragen.