GEWIJZIGDE DATUMS: Cruyff-trainingen in de carnavalsvakantie

De trainingen zijn door de weersomstandigheden verplaatst naar woensdag 17 & donderdag 18 februari! Aanmelden kan t/m zondag 14 februari!

In deze gekke tijd willen we in de carnavalsvakantie toch weer iets leuks organiseren! Zij het in kleine groepjes, met inachtneming van de COVID-19 maatregelen. Voor alle spelers vanaf 6 t/m 14 jaar (vol=vol).

Dit jaar is het 5 jaar geleden dat de grootste Nederlandse voetballer ooit overleed; Johan Cruyff. Om ook alle jonge voetballertjes te inspireren met het nalatenschap van ‘de eeuwige nummer 14′ organiseren we op de 1e en 4e werkdag van de week (#14) de Cruyff-trainingen. Dit op het kunstgrasveld bij VV Terneuzen.

Dit zijn een soort individuele trainingen, want er wordt op beide dagen zo’n anderhalf uur in kleine groepjes getraind. Dit aan de hand van de 14 regels van Johan Cruyff (teamspeler, respect, coachen, techniek, tactiek, creativiteit, etc.).

Onder de deelnemers verloten we ook een Jong United-shirt met rugnummer 14, en aangezien de trainer die week jarig is volgt er ook een traktatie! Deelnameprijs voor 2 ochtendtrainingen is met 14% korting!

Check hier alle info.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *