Kersttraining en nieuwe sessies!

KERSTTRAINING
Net als vorig jaar organiseren wij in de kerstvakantie een Kersttraining op het kunstgrasveld bij VV Terneuzen. Maaarrr.. we gaan nog een stapje verder! Want de 28e komt de Terneuzense profvoetballer Tom Boere in de ochtend langs. Daarnaast is het ook mogelijk dat profvoetballer Rick van Drongelen uit Axel die dag(en) langskomt. Hij speelt momenteel in de Bundesliga voor Union Berlin en kwam ook 18 keer uit voor Jong Oranje (2 doelpunten). Van het tweetal zijn in ieder geval gesigneerde shirts te winnen!

Spelers hebben de optie voor 1 of 2 trainingsdagen (28 en/of 29 december), voor iedereen vanaf 6 t/m 14 jaar! De training vindt in principe in de ochtend plaats, maar let op: bij veel aanmeldingen is er ook een middagprogramma (voor de wat oudere spelers). Check hier alle info.

Trainingssessie Voetbalschool
13 tot 15 trainingen op vrijdagmiddag, inclusief 1 extra individuele training. Vanaf 22 januari t/m 10 juni 2022. Kunstgrasveld VV Terneuzen. Check hier alle info.

Trainingssessie Keepersschool
10 tot 14 trainingen, op vrijdagmiddag. Vanaf 22 januari t/m 10 juni 2022. Kunstgrasveld VV Terneuzen. Check hier alle info.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *