Er zijn weer 13 tot 15 techniektrainingen op het kunstgrasveld bij VV Terneuzen (6 t/m 13 jaar). Dit is inclusief 1 extra individuele training, in te zetten op dinsdag- of woensdagmiddag (niet in schoolvakanties). Dit om afwezigheid vanwege corona te compenseren.

De vrijdagtrainingen staan weer onder leiding van diverse trainers, er zijn ook nieuwe trainers bij! Zo is er ook regelmatig een fysieke coach. Denk hierbij aan extra loopscholing, coördinatie- en stabiliteitstraining. Dit uiteraard op een speelse manier waarbij de cognitieve vaardigheden worden geprikkeld. Ook zal er weer één straatvoetbaltraining zijn!

De 12 reguliere vrijdagtrainingen starten op 4 feb. en zijn t/m 10 juni. Deze beginnen om 16.00 uur en duren ongeveer 75 á 90 minuten. Inschrijven kan t/m 24 januari. Zoals altijd: vol=vol.
Niet zo’n zin in een lange winterstop? Dan kun je dus al deelnemen aan de 2 extra vrijdagtrainingen (+€25) op 21 & 28 januari (15.45-17.00 uur). Aanmelden kan t/m 10 januari.

Bij de eerste deelname (13 trainingen) betaalt u €185 (incl. trui met naam). Al in het bezit? Dan betaalt u €155. Ook kan het tenue worden bijbesteld (meerprijs €39). Trainen in Jong United-kleding is verplicht. Bij het aanmelden van meerdere kinderen geldt er €17,50 korting per kind op het inschrijfgeld (voor 2 kinderen dus €35 korting).

Naast de vaste trainersstaf zullen er dit seizoen ook geregeld gasttrainers hun opwachting maken. Zo waren Yassine Azzagari (speler NAC Breda), Gérard de Nooijer (ex-trainer FC Dordrecht, ex-speler Feyenoord), Tom Boere (Cambuur Leeuwarden), Carlo van Grimberghe (jeugdtrainer Club Brugge), Michiel Willaert (ex-topsprinter) en diverse trainers uit andere takken van sport al te gast. Ook de vader van Kevin de Bruyne kwam zijn gezicht weer laten zien!

Ook thuis extra aan de techniek schaven? Ons techniekballetje (bal aan een touwtje) is nu met €5 korting aan te schaffen (€9,95). Je kunt dit aangeven in het aanmeldformulier.

Meer info? Neem contact met ons op of check de veelgestelde vragen.

Trainingsdagen

4 feb, 11 feb, 18 feb, 11 mrt, 18 mrt, 25 mrt, 1 apr, 8 apr, 22 apr, 13 mei, 20 mei, 10 juni —
21 & 28 jan. zijn OPTIONEEL