• Vliegende Vaart 1, Terneuzen (naast Bodyline)
  • 30 augustus: 10.00 t/m 12.00 uur (onder voorbehoud)
  • 31 augustus: 10.00 t/m 13.00 uur (onder voorbehoud)

Na de super geslaagde edities van de vorige twee jaar is het er weer; ons unieke Voetbalfestival! Een samenwerking tussen Jong United, Beach Soccer Zeeland (BSZ) & Sportpunt Terneuzen. Een 3 tegen 3-toernooi, op 3 ondergronden. We spelen in de laatste week van de zomervakantie (woensdag 31 augustus) beachsoccer, straatvoetbal & veldvoetbal.

Dit alles op het schitterende complex van BSZ in Terneuzen. Alle jongens en meisjes vanaf 6 t/m 14 jaar zijn welkom! De winnaars van elke leeftijdscategorie krijgen elk een beker, en verder zijn er bij de side-events door profvoetballers gesigneerde shirts en ballen te winnen 😉

De prijs bedraagt €25 per speler.Wil je je extra goed voorbereiden op het toernooi? Kom dan naar onze extra trainingsochtend op dinsdag 30 augustus (optioneel voor de meerprijs van €19, op het complex van BSZ)!

Er wordt gespeeld in 4 á 5 leeftijdscategorieën. Je mag in het aanmeldformulier maximaal 3 vriendjes doorgeven met wie je in één team wilt (1 wissel), maar dit hoeft dus niet (dan delen wij jou in). Iedereen schrijft zich individueel in.
Let op: leeftijdsverschil tussen oudste en jongste speler mag maximaal 1 jaar zijn.

Kom dus lekker een potje voetballen en ga strijden om mooie prijzen. Dit alles in combinatie met een zomers muziekje en een lekker ijsje. Ook is er ons Jong United-springkussen en kunnen we alle ouders voorzien van een drankje. Inschrijven kan t/m 21 augustus (VOL=VOL).

Meer info? Neem contact met ons op of check de veelgestelde vragen.