voetbalfestival zeeland
  • Vliegende Vaart 1, Terneuzen (naast Bodyline)
  • 31 augustus: 10.00 t/m 12.00 uur (onder voorbehoud)
  • 1 september: 10.00 t/m 13.00 uur (onder voorbehoud)

Na de super geslaagde editie van vorig jaar is het er weer, ons unieke Voetbalfestival! Een samenwerking tussen Jong United, Beach Soccer Zeeland (BSZ) & Sportpunt Terneuzen. Een 3 tegen 3-toernooi, op 3 ondergronden. We spelen in de laatste week van de zomervakantie (woensdag 1 september) beachsoccer, straatvoetbal & veldvoetbal.

Dit alles op het schitterende complex van BSZ in Terneuzen. Alle jongens en meisjes vanaf 6 t/m 14 jaar zijn welkom! De winnaars van elke leeftijdscategorie krijgen elk een beker, en verder zijn er bij de side-events door profvoetballers gesigneerde shirts en ballen te winnen 😉 Wil je je extra goed voorbereiden op het toernooi? Kom dan naar onze extra trainingsochtend op dinsdag 31 augustus (optioneel, op het complex van BSZ)!

Er wordt gespeeld in 4 á 5 leeftijdscategorieën. Je mag in het aanmeldformulier maximaal 3 vriendjes doorgeven met wie je in één team wilt (1 wissel), maar dit hoeft dus niet (dan delen wij jou in). Iedereen schrijft zich individueel in.
Let op: leeftijdsverschil tussen oudste en jongste speler mag maximaal 1 jaar zijn.

Kom dus lekker een potje voetballen en ga strijden om mooie prijzen. Dit alles in combinatie met een zomers muziekje en een lekker ijsje. Ook maakt ons nieuwe Jong United-springkussen zijn debuut & hopen we (als corona het toelaat) een stukje horeca aan te kunnen bieden. Inschrijven kan t/m 23 augustus, de prijs bedraagt €25 per speler. (VOL=VOL).

Meer info? Neem contact met ons op of check de veelgestelde vragen.