• 9.30 t/m 12.00 & 13.30 t/m 16.00 (onder voorbehoud)
  • Vliegende Vaart 1, Terneuzen (naast Bodyline)

Een nieuw concept, het Voetbalfestival! Een samenwerking tussen Jong United, Beach Soccer Zeeland (BSZ) & Sportpunt Terneuzen. Een 3 tegen 3-toernooi, op 3 ondergronden. We spelen in de laatste week van de zomervakantie (dinsdag 18 augustus) beachsoccer, straatvoetbal & veldvoetbal. 

Dit alles op het gloednieuwe complex van BSZ in Terneuzen. Alle jongens en meisjes vanaf 6 t/m 16 jaar zijn welkom! De winnaars van elke leeftijdscategorie krijgen elk een beker, en verder zijn er bij de side-events door profvoetballers gesigneerde shirts en ballen te winnen 😉

Er wordt gespeeld in 4 á 5 leeftijdscategorieën: In de ochtend de 6 t/m 11 jarigen, in de middag de 12 t/m 16 jarigen. Je mag in het aanmeldformulier maximaal 3 vriendjes doorgeven met wie je in één team wilt (1 wissel), maar dit hoeft dus niet (dan delen wij jou in). Iedereen schrijft zich individueel in.
Let op: leeftijdsverschil tussen oudste en jongste speler mag maximaal 1 jaar zijn. Zijn een 11-en 12-jarige samen aangemeld dan wordt a.d.v. de deelnemerslijst beslist of men deelneemt aan het ochtend-of middagprogramma.

Kom dus lekker een potje voetballen en ga strijden om mooie prijzen. Dit alles in combinatie met een zomers muziekje en een lekker ijsje. Inschrijven kan t/m 9 augustus, de prijs bedraagt €19,50 per speler. (VOL=VOL).

Meer info? Neem contact met ons op of check de veelgestelde vragen.