4 woensdagmiddagen werken aan de techniek en coördinatie voor de spelers en speelsters van VV Vogelwaarde (6 t/m 13 jaar). Dankzij de inbreng van de club is dit voor alle jeugdleden helemaal gratis!

Er worden trainingsvormen gebruikt die men ook gebruikt bij betaald voetbalclubs. Spelers gaan aan de slag met coördinatie-oefeningen, speed & agility en natuurlijk tal van techniekoefeningen en pass- en trapvormen en dit alles met professionele trainingsmaterialen! Voor iedere speler meer dan voldoende uitdaging…

Er zijn 4 datums op de velden van Vogelwaarde. Inschrijven (wat kan t/m 29 augustus)? Dan verwachten we wel dat je het liefst alle trainingen aanwezig bent! Afhankelijk van het aantal deelnemers zal je zoon/dochter ingedeeld worden in een groepje, op woensdagmiddag tussen 14.30 en 17.30 uur. Een training duurt ongeveer een uur en is aanvullend op de reguliere trainingen bij Jong United en Vogelwaarde.

Datums: 20 sep, 27 sep, 4 okt, 11 okt. 
Reservedatum bij afgelasting: 18 oktober

Ook trainen in Jong United-kleding? Dat kan! Op het shirt en/of trui komt ook de voornaam te staan. Opties en prijzen staan in het inschrijfformulier, de kleding is voor eigen rekening.

Vragen? Neem dan contact op via Sander de Schepper