Wat doen we?

Met onze voetbalschool dragen we sinds 2014 bij aan de technische en motorische ontwikkeling van kinderen. Heus, we maken echt niet van ieder kind een toekomstig profvoetballer, maar we trachten zeker bij te dragen – ieder op zijn eigen tempo – aan een positieve ontwikkeling. Ook op het sociale aspect.

Want het sociale, dat is misschien nog wel het belangrijkste. In de afgelopen jaren hebben we positief bij kunnen dragen aan het zelfvertrouwen van kinderen en hebben we tal van vriendschappen geboren zien worden. Vriendschappen die gezien de afstand anders zeker niet vanzelfsprekend waren. Daar zijn we best een beetje trots op! 😉

Op het sportieve vlak onderscheiden we ons met trainingsvormen die bij menig amateurclub niet vanzelfsprekend zijn. Denk aan coördinatievormen (met o.a. looptechniek en oog-handcoördinatie) en het verbeteren van de cognitieve vaardigheden (o.a. kijkgedrag en reactiesnelheid). En uiteraard worden ook de voetbaltechnische vaardigheden niet vergeten!

Bij alle onderdelen wordt regelmatig inventief trainingsmateriaal ingezet. Zo wordt er bijvoorbeeld getraind met ballen van diverse afmetingen, de minitechniekbal (bal aan een touwtje) én diverse rebounders.

Nieuwsbrief

Schrijf je in, blijf op de hoogte van al onze komende evenementen

Partners