Juriën Dam

hoofdtrainer

Juriën voetbalt momenteel bij Axel 1. Voorheen speelde hij onder meer in de jeugd van AA Gent en FC Eindhoven. Ook werkzaam als sportjournalist bij de PZC (o.a. presentator PZC Voetbal Vodcast). Voorheen ook presentator van het tv-programma CTV Voetbal. Juriën is bij alle Jong United-voetbalactiviteiten aanwezig. Ook in het bezit van het UEFA C-trainersdiploma.

Mario de Fouw

trainer

Mario is hoofdtrainer van VV Clinge en in het bezit van het UEFA B-trainersdiploma. Hij voetbalde voor o.a. Breskens, Terneuzense Boys en Zaamslag. En ooit werd hij Nederlands kampioen beachsoccer! 😉

Martijn van Lent

fysieke trainer

Martijn is een absolute voetballiefhebber en in het dagelijks leven werkzaam als personal trainer. Hij is onze expert op het gebied van loopscholing, coördinatie- en stabiliteitstraining én voeding. Is ook trainer bij Spui 2!

Karim Bannani

trainer

Karim heeft een verleden als profvoetballer en reikte tot Jong PSV. Ook speelde hij een half seizoen voor FC Dordrecht en kwam hij uit voor de jeugdteams van Nederland en Tunesië! Voetbalt momenteel voor HSV Hoek.

Sven Mbikulu

trainer

Sven stond in het verleden liefst 4 jaar onder contract bij FC Twente, en werd ook regelmatig opgeroepen voor de jeugdelftallen van Oranje! Inmiddels voetbalt de Terneuzenaar bij VV Goes in de 3e divisie.

Dominique Pijpelink

keeperstrainer

Dominique is eerste keeper bij Zaamslag 1 en maakte vroeger als jeugdkeeper ook deel uit van een keepersschool!

Mitchell Braafhart

keeperstrainer

Mitchell verdedigt op dit moment het doel van Kloetinge 1. Daarvoor was hij met Hoek actief in de Topklasse. En dat niet alleen: de Hoekenees was zelfs een jaar profvoetballer bij de Belgische club Cercle Brugge.

Denny Snel

keeperstrainer

Denny beschikt over de nodige diploma’s als keeperstrainer en vervult die functie momenteel ook bij Terneuzense Boys 1.

Brian de Bruijn

trainer

Brian speelde altijd voor HSV Hoek, waar hij één jaar deel uitmaakte van de eerste selectie.

Thiemo Moes

trainer

Thiemo is speler van het eerste elftal van Terneuzense Boys en in het dagelijks leven werkzaam als docent.

Overige trainers

Zij zijn regelmatig actief op vrijdagmiddagen en onze voetbaldagen

  • Floris de Jonge
  • Justin van Rossem
  • Guido Vinke
  • Jorden Takiddine
  • Wesley Mieras
  • Veli Eryürük

Interesse om toe te treden tot de staf? Neem gerust eens contact op! Of het nu gaat om iemand vanaf 13 jaar die op zoek is naar een bijbaantje/stage, of iemand met meerdere jaren ervaring ..

Jong United is een Erkend Leerbedrijf

Nieuwsbrief

Schrijf je in, blijf op de hoogte van al onze komende evenementen

Partners