Juriën Dam

hoofdtrainer

Juriën speelde hij onder meer in de jeugd van AA Gent en FC Eindhoven én bij meerdere eerste elftallen in de regio. Ook werkzaam als sportjournalist bij de PZC (o.a. presentator PZC Voetbal Podcast). Voorheen ook presentator van het tv-programma CTV Voetbal. Juriën is bij alle Jong United-voetbalactiviteiten aanwezig. Ook in het bezit van het UEFA C-trainersdiploma.

Mario de Fouw

trainer

Mario is assistent-trainer bij de Zeeuwse topclub Goes en in het bezit van het UEFA B-trainersdiploma. Hij voetbalde voor o.a. Breskens, Terneuzense Boys en Zaamslag. En ooit werd hij Nederlands kampioen beachsoccer! 😉

Martijn van Lent

fysieke trainer

Martijn is een absolute voetballiefhebber en in het dagelijks leven werkzaam als personal trainer. Hij is onze expert op het gebied van loopscholing, coördinatie- en stabiliteitstraining én voeding. Is ook trainer bij Spui 2!

Binnenkort komt hier meer info te staan over onze (nieuwe trainers): Tom Nieuwelink, Leco de Jonge, Lars de Jonge, Nick Hoogstrate, Nick Claassen, Matthijs van den Berghe, Jari Vyaene, Jelle Landman, Jurgen Zohlandt en Sjoerd de Bat.

Bert den Hamer

trainer

Bert is de aanvoerder van het eerste elftal van VV Terneuzen en werkzaam bij Hulst in Beweging. Speelde in de jeugd voor profclub Cercle Brugge en later op hoger amateurniveau bij Hoek, Kloetinge en enkele Belgische clubs.

Dominique Pijpelink

keeperstrainer

Dominique is keeper bij Terneuzense Boys 1 en maakte vroeger als jeugdkeeper ook deel uit van een keepersschool!

Mitchell Braafhart

keeperstrainer

Mitchell verdedigt op dit moment het doel van Kloetinge 1. Daarvoor was hij met Hoek actief in de Topklasse. En dat niet alleen: de Hoekenees was zelfs een jaar profvoetballer bij de Belgische club Cercle Brugge.

Denny Snel

keeperstrainer

Denny beschikt over de nodige diploma’s als keeperstrainer en vervult die functie momenteel ook bij Terneuzense Boys 1.

Sylvana Tieleman

trainer

Sylvana (op de foto met onze andere trainer, Mario) voetbalt momenteel voor IJzendijke en op het zand voor Beach Soccer Zeeland. In het beachsoccer is ze een topper, want ze maakt ook deel uit van het Nederlands vrouwenteam. Eerder speelde ze op het veld ook voor de Belgische profclub AA Gent.

Chris Hamerlinck

fysieke trainer

Chris (op de foto met zoontje Milan) is één van onze twee fysieke trainers. Chris was eerder personal trainer en werkte bij Defensie. Een echte spierballenkweker dus!

Kyeno Freijzer

trainer

Deze grote kindervriend speelde in de jeugd bij NAC Breda en JVOZ en maakt nu deel uit van het eerste elftal van FC Axel. Ook vaak aanwezig bij onze Voetbalfeestjes!

Thiemo Moes

trainer

Thiemo is speler van het eerste elftal van Terneuzense Boys en in het dagelijks leven werkzaam als docent.

Overige trainers

Zij zijn regelmatig actief op vrijdagmiddagen en onze voetbaldagen

  • Veli Eryürük
  • Guido Vinke

Interesse om toe te treden tot de staf? Neem gerust eens contact op! Of het nu gaat om iemand vanaf 14 jaar die op zoek is naar een bijbaantje/stage, of iemand met meerdere jaren ervaring ..

Jong United is een Erkend Leerbedrijf

Nieuwsbrief

Schrijf je in, blijf op de hoogte van al onze komende evenementen

Partners