Juriën Dam

hoofdtrainer

Juriën (28) voetbalt momenteel bij Zaamslag 1. Voorheen speelde hij onder meer in de jeugd van AA Gent en FC Eindhoven. Ook werkzaam als sportjournalist bij de PZC (o.a. presentator PZC Voetbal Vodcast) & het VoetbalJournaal. Voorheen ook presentator van het tv-programma CTV Voetbal. Juriën is bij alle Jong United-voetbalactiviteiten aanwezig. Ook bezig met zijn UEFA C-trainersdiploma.

Mario de Fouw

trainer

Mario is hoofdtrainer van VV Biervliet en bezig aan zijn UEFA B-trainersdiploma. Hij voetbalde voor o.a. Breskens, Terneuzense Boys en Zaamslag. En ooit werd hij Nederlands kampioen beachsoccer! 😉

Wesley Mieras

trainer

Wesley (25) speelde voorheen bij Hoek en komt momenteel uit voor Zaamslag 1. Deze kindervriend is een graag geziene gast bij de vrijdagmiddagtrainingen!

Veli Eryürük

trainer

Veli is hoofdtrainer van VV Sluiskil en bezig aan zijn UEFA C-trainersdiploma. Hij voetbalde voor tal van clubs, maar geniet bovenal bekendheid als grote initiator achter Beach Soccer Zeeland.

Mitchell Braafhart

keeperstrainer

Mitchell (25) verdedigt op dit moment het doel van Kloetinge 1. Daarvoor was hij met Hoek actief in de Topklasse. En dat niet alleen: de Hoekenees was zelfs een jaar profvoetballer bij de Belgische club Cercle Brugge.

Denny Snel

keeperstrainer

Denny (42) beschikt over de nodige diploma’s als keeperstrainer en vervult die functie momenteel ook bij Terneuzense Boys 1.

Martijn van Lent

fysieke trainer

Martijn (25) is een absolute voetballiefhebber en in het dagelijks leven werkzaam als personal trainer. Hij is onze expert op het gebied van loopscholing, coördinatie- en stabiliteitstraining én voeding. Voetbalt zelf ook, bij Spui 1.

Karim Bannani

trainer

Karim (21) heeft een verleden als profvoetballer en reikte tot Jong PSV. Ook speelde hij een half seizoen voor FC Dordrecht en kwam hij uit voor de jeugdteams van Nederland en Tunesië! Voetbalt momenteel voor HSV Hoek.

Overige trainers

Zij zijn regelmatig actief op vrijdagmiddagen en onze voetbaldagen

  • Floris de Jonge
  • Justin van Rossem
  • Guido Vinke
  • Dominique Pijpelink
  • Jeffrey Buren

Interesse om toe te treden tot de staf? Neem gerust eens contact op!

Nieuwsbrief

Schrijf je in, blijf op de hoogte van al onze komende evenementen

Partners