Vanaf 31 augustus t/m 7 december gaan we weer aan de slag, buiten en binnen! T/m september op de velden (en heuvel) bij VV Terneuzen, vanaf oktober bij gymzaal Leeuwenlaan (Terneuzen). Er zijn 10 trainingen, voor kindjes vanaf 2,5 t/m 6 jaar (geboren voor 1-5-2022)

De ideale manier om kennis te maken met sporten, met het voetbalspelletje? Dat is Jonkie United, lees: peutervoetbal / kleutervoetbal! De kids krijgen op zaterdagochtend leuke spelletjes voorgeschoteld, maken kennis met diverse voetballen én krijgen de basisprincipes van coördinatietraining mee! De voetballertjes gaan samen met de ouder/opa/oma, etc. zo’n 45 minuten aan de slag.

De kosten voor enkel de trainingen bedragen €125 (€12,50 per training). Ze krijgen niet alleen training, maar ontvangen ook een cadeautje (Jong United-voetbaltasje) tijdens de pietentraining. Is jouw kind een nieuw spelertje? Dan is de aanschaf van het donkerblauwe shirt –  incl. naam verplicht (€29). Overige kleding en bedrukking is optioneel bij te bestellen, zoals onze trui en trainingsbroek: ideaal voor de soms wat koudere buitentrainingen (bij erg slecht weer trainen we binnen). Bij een vervolgdeelname is ook het lichtblauwe shirt aan te schaffen.

Jouw voetballertje zal tussen 8.45 en 12.00 uur worden ingedeeld, afhankelijk qua leeftijd – de jongsten starten het vroegst. Inschrijven kan t/m 23 augustus (VOL=VOL). De voorgaande sessies waren allemaal volzet.


De seizoenstart is op 17 augustus tijdens onze Jonkie United-voetbaldag, met springkussen en Spider-Man! Bij deelname aan de zaterdagtrainingen ontvang je 10% korting op deelname aan de voetbaldag op 17 augustus. Ook is enkel deze dag ons unieke witte jubileumshirt (met gouden logo) met 10 euro korting aan te schaffen, vanwege ons 10 jarig bestaan!

CHECK HIER DE VIDEO VAN OMROEP ZEELAND OVER JONKIE UNITED

Blijkt na de start dat jouw kind toch nog niet toe is aan Jonkie United dan kijken we samen naar een oplossing. 

Trainingsdatums

31 aug, 7 sep, 14 sep, 28 sep, 12 okt, 19 okt, 2 nov, 16 nov, 30 nov, 7 dec. RESERVEDATUM = 14 dec.