Ook in het voorjaar van 2022 zijn we er weer, met steeds nieuwe en uitdagende oefeningen voor de allerkleinsten. De spelertjes krijgen niet alleen training, maar ontvangen van onze sponsors Reham en InZaken ook een gratis shirt met hun naam, twv 29 euro! Broekje en sokken zijn eventueel apart te bestellen.

De ideale manier om kennis te maken met sporten, met het voetbalspelletje? Dat is Jonkie United, lees: peutervoetbal / kleutervoetbal! Vanaf 2,5 t/m 6 jaar (geboren voor 1-6-2019). De kids krijgen op zaterdagochtend tal van leuke spelletjes voorgeschoteld, gaan aan de slag met diverse voetballen én krijgen de basisprincipes van coördinatietraining mee! De voetballertjes gaan samen met de ouder/opa/oma, etc. zo’n 45 minuten aan de slag.

Jouw voetballertje zal tussen 8.30 en 11.30 uur worden ingedeeld, afhankelijk qua leeftijd – de jongsten starten het vroegst. Kosten voor deelname bedragen €92,50. Deelgenomen aan de Jonkie Voetbaldag in Axel (herfstvakantie), dan ontvang je €5 korting. Inschrijven kan t/m 6 januari (VOL=VOL).

We trainen onder de dan geldende coronamaatregelen. Voor vragen (bijvoorbeeld over de CoronaCheck-app), mail naar jdam@jongunited.com.

Blijkt dat jouw kind toch nog niet toe is aan Jonkie United dan kijken we samen naar een oplossing. Meer info? Neem contact met ons op of check de veelgestelde vragen.

Vanaf 9 april is er een nieuwe sessie met buitentrainingen 

Trainingsdagen

22 jan, 5 feb, 12 feb, 19 feb, 12 mrt, 19 mrt, 26 mrt, 2 apr.