Vanaf half september starten we weer, te beginnen met 2 of 3 buitentrainingen en aansluitend de zaaltrainingen! Dit op de velden van VV Terneuzen en gymzaal Leeuwenlaan (Terneuzen). De sessie loopt t/m december, de exacte datums worden medio juli/augustus bekend gemaakt.

Met steeds nieuwe en uitdagende oefeningen voor de allerkleinsten. De spelertjes krijgen niet alleen training, maar ontvangen ook een cadeau! En onze nieuwe spelers ontvangen daarnaast van onze sponsors Reham en InZaken ook nog eens een gratis lichtblauw shirt met hun voornaam, twv 29 euro! Overige kleding is optioneel bij te bestellen.

De ideale manier om kennis te maken met sporten, met het voetbalspelletje? Dat is Jonkie United, lees: peutervoetbal / kleutervoetbal! Vanaf 2,5 t/m 6 jaar (geboren voor 1-3-2020). De kids krijgen op zaterdagochtend tal van leuke spelletjes voorgeschoteld, gaan aan de slag met diverse voetballen én krijgen de basisprincipes van coördinatietraining mee! De voetballertjes gaan samen met de ouder/opa/oma, etc. zo’n 45 minuten aan de slag.

Jouw voetballertje zal tussen 8.30 en 11.45 uur worden ingedeeld, afhankelijk qua leeftijd – de jongsten starten het vroegst. Kosten voor deelname bedragen €99. Inschrijven kan t/m 1 september (VOL=VOL).

Blijkt na de start dat jouw kind toch nog niet toe is aan Jonkie United dan kijken we samen naar een oplossing. Meer info? Neem contact met ons op of check de veelgestelde vragen.

Trainingsdatums

half september t/m december. De datums worden medio juli/augustus bekend gemaakt.