• €69 voor 2 dagen, €99 voor 3 dagen (met evt. 10% gezinskorting/locatiekorting)
  • Aanmelden t/m 1 week voor aanvang (VOL=VOL)
  • 10.00 t/m 14.30. Eventuele 3e dag t/m 12.30 (onder voorbehoud)

De ideale start/afsluiter van je zomervakantie? Die beleef je bij Voetbalschool Jong United! Voor iedereen vanaf 6 t/m 13 jaar; of je nu voetbal-of keeperstraining wilt, jongen of meisje bent. Je kunt je hart ophalen met techniek-en coördinatie-oefeningen, voetbalspelletjes én toernooitjes op zowel veld, straat als zand. Ook lunch en middagactiviteiten (zoals bingo) zijn inbegrepen!

Naast deelname krijgen de kids ook nog eens een leuk cadeau! Bij inschrijving van meerdere kinderen ontvangt u 10% gezinskorting. Deelname op meerdere locaties? Ook dan ontvangt u 10% locatiekorting. Inschrijven kan t/m 1 week voor aanvang van het desbetreffende evenement (VOL=VOL).

Terneuzen (3 dagen, 99 euro). Deze voetbaldagen zijn al voorbij

Hulst (3 dagen, 99 euro) Deze voetbaldagen zijn al voorbij

‘s-Heerenhoek (2 dagen, 69 euro) Inschrijven kan ook nog na 4 augustus
Op 11 & 12 augustus zijn we eenmalig in Zuid-Beveland te vinden, bij VV De Patrijzen! Naast de veldtrainingen is er ook een straatvoetbaltoernooi!

Vogelwaarde (2 dagen, 69 euro) Inschrijven kan ook nog na 6 augustus
Op 13 & 14 augustus op de velden van VV Vogelwaarde. Wederom een samenwerking met Hulst voor Elkaar. Naast de veldtrainingen is er ook een straatvoetbaltoernooi!

Groede (2 dagen, 69 euro) Inschrijven t/m 12 augustus
Op 19 & 20 augustus wordt de zomervakantie afgesloten bij VV Groede. Het programma zal hier voornamelijk bestaat uit veldtrainingen, spelletjes én een veldvoetbaltoernooi!

Een Jong United-shirt erbij? Dit is aan te schaffen voor de actieprijs van €25. Voor een volledig tenue (met korte broek en sokken) betaalt u €35 (naambalken zijn niet op voorraad).

Meer info? Neem contact met ons op of check de veelgestelde vragen.