• €69 voor 2 dagen, €99 voor 3 dagen (met evt. 10% gezinskorting/locatiekorting)
  • Aanmelden t/m 1 week voor aanvang (VOL=VOL)
  • 10.00 t/m 14.30. Eventuele 3e dag t/m 12.30 (onder voorbehoud)

De ideale start/afsluiter van je zomervakantie? Die beleef je bij Voetbalschool Jong United! Voor iedereen vanaf 6 t/m 13 jaar; of je nu voetbal-of keeperstraining wilt, jongen of meisje bent. Je kunt je hart ophalen met techniek-en coördinatie-oefeningen, voetbalspelletjes én toernooitjes op zowel veld, straat als zand. Ook lunch en middagactiviteiten (zoals bingo) zijn inbegrepen!

Naast deelname krijgen de kids ook nog eens een leuk cadeau! Bij inschrijving van meerdere kinderen ontvangt u 10% gezinskorting. Deelname op meerdere locaties? Ook dan ontvangt u 10% locatiekorting. Inschrijven kan t/m 1 week voor aanvang van het desbetreffende evenement (VOL=VOL).

Terneuzen (3 dagen, 99 euro). Inschrijven kan ook nog na 7 juli!
14, 15 & 16 juli op het kunstgrasveld van VV Terneuzen. Naast de veldtrainingen is er op woensdagmiddag een straat-en beachsoccertoernooi op het veld van Beachsoccer Zeeland. En op donderdagochtend de grande finale!

Hulst (3 dagen, 99 euro) Inschrijven t/m 14 juli 
Op 21, 22 & 23 juli op de velden van HVV’24 & Stichting Invictus. Deze dagen zijn een samenwerking met Hulst voor Elkaar, waardoor we naast het kunstgrasveld ook gebruik kunnen maken van de beachvolleybalvelden en het multisportveld. Ook hier dus veldtrainingen en een beach-en straatvoetbaltoernooi! En op donderdagochtend de grande finale!

‘s-Heerenhoek (2 dagen, 69 euro) Inschrijven t/m 4 augustus
Op 11 & 12 augustus zijn we eenmalig in Zuid-Beveland te vinden, bij VV De Patrijzen! Naast de veldtrainingen is er ook een straatvoetbaltoernooi!

Vogelwaarde (2 dagen, 69 euro) Inschrijven t/m 6 augustus
Op 13 & 14 augustus op de velden van VV Vogelwaarde. Wederom een samenwerking met Hulst voor Elkaar. Naast de veldtrainingen is er ook een straatvoetbaltoernooi!

Groede (2 dagen, 69 euro) Inschrijven t/m 12 augustus
Op 19 & 20 augustus wordt de zomervakantie afgesloten bij VV Groede. Het programma zal hier voornamelijk bestaat uit veldtrainingen, spelletjes én een veldvoetbaltoernooi!

Een Jong United-shirt erbij? Dit is aan te schaffen voor de actieprijs van €25. Voor een volledig tenue (met korte broek en sokken) betaalt u €35 (naambalken zijn niet op voorraad).

Meer info? Neem contact met ons op of check de veelgestelde vragen.