Voetbal-/keepersdagen

In vrijwel iedere vakantieperiode organiseren wij voetbal-/keepersdagen. Vaak een één-of tweedaagse activiteit. We hebben de ‘normale voetbaldagen’ (die ook toegankelijk zijn voor keepers), maar zo is er jaarlijks ook een heuse Keepersdag. Dit geldt ook voor de Zaalvoetbaldag, de Voetbalspeldag(en), de Voetbalochtend(en) en de Jonkie United Voetbaldag(en).

De meeste activiteiten zijn voor kinderen van 6 t/m 13 jaar, uitgezonderd voor de keepers (6 t/m 16 jaar) en de jonkies (3 t/m 5 jaar). De dagen staan altijd in het teken van techniek-en coördinatietrainingen, met als middagactiviteiten diverse voetbalspelletjes en toernooien. Ook organiseren we na de lunch altijd een ontspanningsactiviteit of voorlichting (bijvoorbeeld over sportvoeding).

Zomervoetbaldagen 2020

De ideale start/afsluiter van je zomervakantie? Die beleef je bij Voetbalschool Jong United! Voor iedereen vanaf 6 t/m 13 jaar; of je nu voetbal-of keeperstraining wilt, jongen of meisje bent. Je kunt je hart ophalen met techniek-en coördinatie-oefeningen, voetbalspelletjes én toernooitjes op zowel veld, straat als zand. Ook lunch en middagactiviteiten (zoals bingo) zijn inbegrepen!

Inschrijven kan t/m 1 week voor aanvang van het desbetreffende evenement (VOL=VOL).

Terneuzen – 14, 15, 16 juli (99 euro)
Hulst – 21, 22, 23 juli (99 euro)
‘s-Heerenhoek – 11 & 12 augustus (69 euro)
Vogelwaarde – 13 & 14 augustus (69 euro)
Groede – 19 & 20 augustus (69 euro)

Voetbalfestival

Een nieuw concept, het Voetbalfestival! Een samenwerking tussen Jong United, Beach Soccer Zeeland (BSZ) & Sportpunt Terneuzen. Een 3 tegen 3-toernooi, op 3 ondergronden. We spelen in de laatste week van de zomervakantie (dinsdag 18 augustus) beachsoccer, straatvoetbal & veldvoetbal. 

Inschrijven kan t/m 9 augustus (VOL=VOL).

Nieuwsbrief

Schrijf je in, blijf op de hoogte van al onze komende evenementen

Partners