Voetbal-/keepersdagen

In vrijwel iedere vakantieperiode organiseren wij voetbal-/keepersdagen. Vaak een één-of tweedaagse activiteit. We hebben de ‘normale voetbaldagen’ (die ook toegankelijk zijn voor keepers), maar zo is er jaarlijks ook een heuse Keepersdag. Dit geldt ook voor de Zaalvoetbaldag, de Voetbalspeldag(en), de Voetbalochtend(en) en de Jonkie United Voetbaldag(en).

De meeste activiteiten zijn voor kinderen van 6 t/m 13 jaar, uitgezonderd voor de keepers (6 t/m 16 jaar) en de jonkies (3 t/m 5 jaar). De dagen staan altijd in het teken van techniek-en coördinatietrainingen, met als middagactiviteiten diverse voetbalspelletjes en toernooien. Ook organiseren we na de lunch altijd een ontspanningsactiviteit of voorlichting (bijvoorbeeld over sportvoeding).

Zomervoetbaldagen

In Kloosterzande, Groede en Terneuzen! Op 9 en 10 juli bij VV Hontenisse, 12 en 13 augustus bij VV Groede en op 14 en 15 augustus bij Terneuzense Boys. Voor alle kids vanaf 6 t/m 13 jaar, bij welke club je ook speelt. Zowel voetbal-als keeperstraining is mogelijk. Bij de editie in Terneuzen gaan we trouwens ook een middag op bezoek bij de velden van Beachsoccer Zeeland, waarbij zowel een beachsoccer-als straatvoetbaltoernooi wordt gespeeld!

Nieuwsbrief

Schrijf je in, blijf op de hoogte van al onze komende evenementen

Partners