Voetbal-/keepersdagen

In vrijwel iedere vakantieperiode organiseren wij voetbal-/keepersdagen. Vaak een één-of tweedaagse activiteit. We hebben de ‘normale voetbaldagen’ (die ook toegankelijk zijn voor keepers), maar zo is er jaarlijks ook een heuse Keepersdag. Dit geldt ook voor de Zaalvoetbaldag, de Voetbalspeldag(en), de Voetbalochtend(en) en de Jonkie United Voetbaldag(en).

De meeste activiteiten zijn voor kinderen van 6 t/m 13 jaar, uitgezonderd voor de keepers (6 t/m 16 jaar) en de jonkies (3 t/m 5 jaar). De dagen staan altijd in het teken van techniek-en coördinatietrainingen, met als middagactiviteiten diverse voetbalspelletjes en toernooien. Ook organiseren we na de lunch altijd een ontspanningsactiviteit of voorlichting (bijvoorbeeld over sportvoeding).

herfstvakantie 2021

Voetribal Cup (Terneuzen)

In de herfstvakantie op dinsdag 26 oktober is er de JONG UNITED VOETRIBAL CUP! Voor alle jongens en meisjes vanaf 6 t/m 14 jaar, van alle clubs, op het kunstgrasveld van VV Terneuzen. In de ochtend 3 vs 3-onderdelen, na de lunch én bingo een 6 vs 6-toernooi!

Check hier alle info.

Clubvoetbaldag HPC’16 (Hoek)

In samenwerking met HPC’16 organiseert Voetbalschool Jong United voor de tweede keer een heuse Clubvoetbaldag, met gratis deelname voor jeugdleden (geboortejaar 2008-2015)! Dit in de herfstvakantie, op woensdag 27 oktober op het kunstgrasveld in Hoek. Geen lid van HPC’16? Ook dan kun je deelnemen als introducee (naargelang er plaats is). De kosten hiervoor bedragen 25 euro.

Check hier alle info.

Nieuwsbrief

Schrijf je in, blijf op de hoogte van al onze komende evenementen

Partners