Voetbalfeestje

Een uniek kinderfeestje in Zeeland

Een voetbalfeestje! Check wat het inhoudt en wat de voorwaarden zijn.

-Een maximaal 2 uur durend programma. Wij ontzorgen u en bieden de kinderen gevarieerde oefeningen aan.

-Als extraatje: voor iedereen een attentie. Voor de jarige zelfs een extra verrassing! De jarige mag daarnaast ook gratis deelnemen aan een training op een woensdagmiddag (Groede) of vrijdagmiddag (Terneuzen)!

-Diverse (voetbal)spelletjes, coördinatie-oefeningen, partijspelletjes; alles is mogelijk! Uiteraard alles met een hoog fun-gehalte.

-Het huren van een locatie (voetbalveld of zaal) is voor uw eigen rekening, Jong United draagt zelf zorg voor het materiaal.

-Is uw kind lid van Jong United? Dan bedragen de kosten €8,50 per kind. Niet-leden betalen €9 per kind. Vanaf 12 kinderen wordt er €15 extra gevraagd.

-Buiten Terneuzen rekenen wij reiskosten. €0,25 per kilometer.

*Uw kind is lid wanneer hij/zij (ex-)deelnemer is van de wekelijkse trainingssessies.

*Minimumprijs: €69 (excl. reiskosten)

Clinic

Wij worden regelmatig gevraagd om trainingen te geven aan diverse clubs en elftallen. Zo maakten VV Vogelwaarde, FC Axel, VV Graauw, VV Sluiskil, VV IJzendijke, RKVV Koewacht, VV Steen, VV Zaamslag en HPC’16 al gebruik van onze diensten. Bijvoorbeeld voor een jubileumviering.

Ook zijn we een graag geziene gast bij de kinderopvang, campings en scholen. En ook hier komen wij maar al te graag! Wat scholen betreft: we hebben ervaring met het geven van trainingen op zowel basis-als middelbare scholen.

Voor volwassenen zijn er ook opties! Zo hebben we al diverse bedrijfsuitjes mogen organiseren. Check hier meer info.

Nieuwsbrief

Schrijf je in, blijf op de hoogte van al onze komende evenementen

Partners