4 dinsdagmiddagen werken aan de techniek en coördinatie voor de spelers en speelsters van Terneuzense Boys! Dit voor spelers die in het seizoen 24/25 JO8 t/m JO14 zijn. Dankzij de bijdrage van Terneuzense Boys zijn de kosten gereduceerd en kun je dus met korting deelnemen (€35)! Inschrijven kan t/m 21 augustus. Let op: VOL=VOL!

Er worden trainingsvormen gebruikt die men ook gebruikt bij betaald voetbalclubs. Spelers gaan aan de slag met coördinatie-oefeningen, speed & agility en natuurlijk tal van techniekoefeningen en pass- en trapvormen en dit alles met professionele trainingsmaterialen! Voor iedere speler meer dan voldoende uitdaging…

Afhankelijk van het aantal deelnemers zal je zoon/dochter ingedeeld worden in een groepje tussen 15.00 en 18.00 uur, op dinsdagmiddag. De techniektraining op het kunstgrasveld bij Terneuzense Boys duurt een uur en is aanvullend op de reguliere trainingen bij Jong United en de club.

Datums JO8 t/m JO10: 3 sep, 10 sep, 17 sep, 24 sep. Reservedatum = 1 okt.
Datums JO11 t/m JO13:
8 okt, 15 okt, 29 okt, 5 nov. Reservedatum = 12 nov.

Ook trainen in de donkerblauwe Jong United-kleding? Dat kan! Op het shirt en/of trui komt ook de voornaam te staan. Opties en prijzen staan in het inschrijfformulier, de kleding is voor eigen rekening.