Jonkie United

De ideale manier om kennis te maken met sporten, met het voetbalspelletje? Dat is Jonkie United, lees: kleutervoetbal! Kinderen vanaf 2,5 t/m 6 jaar kunnen hun hartje ophalen! De activiteit vindt plaats op zaterdagochtend én in de schoolvakanties (diverse locaties).

De kids krijgen tal van leuke spelletjes voorgeschoteld, gaan aan de slag met diverse voetballen én krijgen de basisprincipes van coördinatietraining mee! Dat doen ze met bijvoorbeeld mini-balletjes, de minisoccerbal (bal aan een touwtje) en de loopladder.

Samen met 1 begeleider (ouder, opa/oma etc.) gaan de kinderen aan de slag. Kom dus ook en beleef unieke qualitiy-time met uw kind! 

Axel

Voor de allereerste keer zijn we er in de herfstvakantie met een Jonkie United Voetbalochtend! Dit op vrijdagochtend 29 oktober in de grote sporthal in Axel (10.00-12.00 uur). Vanaf 2,5 t/m 6 jaar (geboren voor 1 april 2019). Het event duurt ongeveer 2 uurtjes.

De voetballertjes gaan samen met de ouder/opa/oma, etc. ongeveer een uur aan de bak. Vervolgens start het animatiegedeelte, met o.a. het Jong United-springkussen en onze nieuwe vriend Superman! Als klap op de vuurpijl ontvangt iedereen ook nog een nieuwe Jong United-medaille!

 

Terneuzen

9 trainingen op zaterdagochtend, op de velden van VV Terneuzen én gymzaal Leeuwenlaan in Terneuzen. De trainingen vinden plaats vanaf 11 september t/m 11 december 2021.

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in, blijf op de hoogte van al onze komende evenementen

Partners