Voor iedereen die eens kennis wil maken met Jonkie United – of gewoon nog eens gezellig terug wil keren – is er op zaterdagochtend 17 augustus de Jonkie United Voetbaldag. Een tof evenement om het voetbalseizoen eens leuk te starten!

Dit bij de velden van Beach Soccer Zeeland in Terneuzen. Vanaf ± 2,5 t/m 6 jaar (geboren voor 1 mei 2022). Deelname is 29 euro, inschrijven kan t/m 8 augustus (VOL=VOL). Doe je vanaf eind augustus mee aan de reguliere Jonkie United-sessie, dan ontvang je 10% korting op dit evenement!

De ideale manier om kennis te maken met sporten, met het voetbalspelletje? Dat is Jonkie United, lees: peutervoetbal / kleutervoetbal! De voetballertjes gaan samen met de ouder/opa/oma, etc. aan de slag onder leiding van trainer Juriën. Dit op zowel grasveld als zand.

Als klap op de vuurpijl ontvangt iedereen ook nog een Jong United-medaille + voetbaldiploma, en vervolgens is er alle ruimte om te keer te gaan op het Jong United-springkussen. Ook Spider-man zal aan het einde van de training aanwezig om z’n voetbal-en springkunsten te laten zien!

De duur is ±1,5 uur. Uw kind zal ingedeeld worden tussen 9.00 en 12.00. Dit is afhankelijk van de leeftijd, de jongsten zullen het vroegst worden ingedeeld. Check hier de video van Omroep Zeeland over Jonkie United!

Jong United bestaat in 2024 10 jaar! Bij deze speciale Jonkie United-dag is ons unieke witte jubileumshirt (met gouden logo) met 10 euro korting aan te schaffen. Dit dankzij onze sponsors InZaken en Reham! Ook een geheel tenue met daarbij een zwarte korte broek en zwarte sokken is mogelijk (OP=OP).